sugar dog hondendeken Eddie met fleece 200 g
/

sugar dog

hondendeken Eddie met fleece 200 g

17.90
EUR

€ 17,90
Prijzen kunnen afwijken naar gelang de kleurcode of maat.

In plaats van € 22,90
1 4.0
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Moderne hondendeken met knuffelzachte 200 g vulling en fleece aan de binnenkant (bovenmateriaal 600 denier). Reflecterende band, sugar dog print, verstelbare buikflap met klittenband en beschermende kraag. Handige opening voor een tuig, die door een kleine afdekking met drukknop tegen de regen beschermd is. 100 % polyester.

Artikelnr: 230725-XXS-AU

Maatlabel
Eigenschappen

200 g 200 g
Vulling van het deken in gram.
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Reviews 1

Artikelbeoordeling tot artikel hondendeken Eddie met fleece 200 g

Totaaloordeel: 4.0
Aantal: 1 Beoordelingen
 
100% van de 1 gegeven beoordelingen waren positief.
Klantenbeoordeling van 11.12.2018
Product voldoet aan de verwachtingen. Alleen op website staat andere maat (cm); terwijl die gelijk is aan de blauwe uitvoering.

Bijpassende artikelen