STEEDS kids rij-jas Flora
%
/

STEEDS

kids rij-jas Flora

34.90
EUR

€ 34,90

In plaats van € 59,90
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Water-, winddicht en ademende rij-jas met asymmetrische, contrastkleurige 2-weg rits vooraan. Met geborduurde bloemen aan de zijkant en voering met bloemenprint. De elastische mouwboorden hebben een windafstotende werking tijdens het rijden. De split aan de achterkant maakt het mogelijk de zoombreedte aan te passen. 2 steekzakken met rits. 100 % nylon. Voering 100 % polyester.

Artikelnr: 680571-116-DL

Maatlabel
Eigenschappen

Winddicht Winddicht
Een membraan zorgt voor een licht waterafstotende windbescherming. Het winddichte softshellmateriaal biedt een optimale bescherming tegen het windchill effect (gevoelstemperatuur). De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel kids rij-jas Flora

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.

Bijpassende artikelen