STEEDS kids combi softshell rij-jas Tine
%
/

STEEDS

kids combi softshell rij-jas Tine

34.90
EUR

€ 34,90

In plaats van € 49,90
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Functionele softshell rij-jas voor kids met gewatteerde inzetten. Water- en windafstotend. Speelse print aan de binnenkant. Logo op de voorkant, 2 steekzakken met rits vooraan, 2-weg rits voor. De geribte boordjes aan de zoom en mouwen hebben liefdevolle details. 100 % polyester.

Artikelnr: 680638-128-GA

Eigenschappen

Windafstotend Windafstotend
Het water- en windafstotend softshellmateriaal biedt bescherming tegen de koude gevoelstemperatuur (windchill) door wind. De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen. De naden van de windafstotende textielen zijn niet getapet of gelast, waardoor deze aan efficiëntie verliezen.
Winddicht Winddicht
Een membraan zorgt voor een licht waterafstotende windbescherming. Het winddichte softshellmateriaal biedt een optimale bescherming tegen het windchill effect (gevoelstemperatuur). De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel kids combi softshell rij-jas Tine

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.

Bijpassende artikelen