Felix Bühler winter rijlaarzen Roma
/

Felix Bühler

winter rijlaarzen Roma

339.00
EUR

€ 339,00

Schacht
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Sportieve rijlaarzen van kwalitatief Italiaans volnerf rundleder gevoerd met echte lamswol die voeten en benen heerlijk warm houdt. De zijdelings aangebrachte OPTI ritssluitingen en de elastische inzetten zorgen voor het makkelijk aan- en uittrekken en een perfecte aansluiting aan de kuiten. Het voetbed is zeer comfortabel dankzij de Comfort Footbed Technology. Deze beschikt over een meervoudige binnenzool en een uitgebreid ontworpen buitenzool die in de stijgbeugel voor een optimale houding zorgt en de beste dempende eigenschappen bezit. Verdere details zijn de sporenhouders en de drukknoopsluitingen aan rits achteraan. Made in Europe.

Artikelnr: 740770-37-S

Maatlabel
Eigenschappen

Italiaans leder Italiaans leder
Italiaans volnerf rundsleder.
Echt leder is een natuurprodukt met unieke eigenschappen. Door zijn hoge elasticiteit, trek- en slijt stabiliteit is het tegen mechanische inwerkingen bestendig en garandeert een lange levensduur. Bovendien is leder gemakkelijk te onderhouden en ademactief.

Made in Europe Made in Europe
Dit product werd vervaardigd in Europa.
Echte lamsvacht Lamswol
Dit product is gemaakt van echte lamswol. Lamswol wordt vanwege haar functionele materiaaleigenschappen vaak gebruikt voor kleding en paardenspullen. De wol werkt warmte isolerend en thermoregulerend. Het slaat vocht op en zorgt voor een ideaal klimaat.
CFT - Comfort Footbed Technology CFT - Comfort Footbed Technology
Deze laars is met de Comfort Footbed Technology uitgerust. De binnenzool bestaat uit meerdere lagen en de buitenzool heeft een extreem aangenaam voetbed en goede dempingeigenschappen. De stroeve onderkant garandeert een optimale houvast in de stijgbeugels.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel winter rijlaarzen Roma

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.

Bijpassende artikelen