STEEDS rijschoenen Freelander IV CX
/

STEEDS

rijschoenen Freelander IV CX

99.90
EUR

€ 99,90

Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
De vierde versie van deze Bestseller met verbeterde pasvorm in een nieuw design. Het bovenmateriaal bestaat uit het beste volnerf rundleder. De voering is van textiel en is samen met een waterdicht membraan verwerkt. Het duurzaam voetbed met CX-technologie zorgt ervoor dat de voeten zelfs bij langer dragen niet vermoeid raken. Beschikt bovendien over uitstekende dempende eigenschappen. Verdere details zijn de hielen en tenen die extra verstevigd zijn, de zachte stoffering en de sporenhouder samen met reflector aan de achterkant.

Artikelnr: 740747-35-S

Eigenschappen

Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.

Echt Leder Echt Leder
Echt leder is een natuurprodukt met unieke eigenschappen. Door zijn hoge elasticiteit, trek- en slijt stabiliteit is deze tegen mechanische inwerkingen bestendig en garandeert een lange levensduur. Bovendien is leder makkelijk in onderhoud en ademend.

CX Technology CX Technology
Deze schoen is met de CX Technology uitgerust. Schokabsorberende en stabiliserende elementen in de binnenzool zorgen voor een extra draagcomfort. De buitenzool heeft een stijgbeugelzone met veel grip die de ruiter genoeg houvast geeft. Kleine stoppers voor de hak voorkomen dat de stijgbeugels wegschuiven.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel rijschoenen Freelander IV CX

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.

Bijpassende artikelen