Felix Bühler grip rijbroek Marco
/

Felix Bühler

grip rijbroek Marco

94.90
EUR

€ 94,90

1 5.0
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Sportieve rijbroek met siliconen zitvlak en elastische inzet aan de zijkant voor de maximale bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Het materiaal is ademend en waterafstotend. Overige details: 2 steekzakken voor en 2 zakken met paspels achter en een gegraveerd metalen plaatje. Elastische enkelafsluiting zonder klittenband. 93 % polyamide, 7 % elastaan.

Artikelnr: 810565-46-S

Maatlabel
Eigenschappen

Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Reviews 1

Artikelbeoordeling tot artikel grip rijbroek Marco

Totaaloordeel: 5.0
Aantal: 1 Beoordelingen
 
100% van de 1 gegeven beoordelingen waren positief.
Klantenbeoordeling van 17.5.2019
Comfortabel

Bijpassende artikelen