HV POLO Full Grip rijlegging Mae
/

HV POLO

Full Grip rijlegging Mae

109.00
EUR

€ 109,00

Kleurcode
Maat

Artikel is uitverkocht

Aantal
Artikelbeschrijving
Chique rij-legging van hoogwaardig, rekbaar 4-weg stretchmateriaal. Siliconen zitvlak. Contrastkleurige inzetsten met HV POLO Print. Extra brede tailleband, zak met rits aan de zijkant, flexibele enkelafsluiting zonder klittenband. 90% polyamide, 10% spandex.

Artikelnr: 810597-34-NV

Eigenschappen

Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
4-Way Stretch 4-Way Stretch
Dit product is gemaakt van innovatief 4-way stretchmateriaal. De flexibele stretchstof zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en kan in alle richtingen worden uitgerekt. Om deze reden wordt de 4-way stretch-technologie vaak gebruikt in sport- en functionele textielen, zoals bv. rijkleding.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel Full Grip rijlegging Mae

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.