Felix Bühler vliegenmasker Marble
NIEUW
/

Felix Bühler

vliegenmasker Marble

22.90
EUR

€ 22,90

Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Bijzonder trendy vliegenmasker in Marble-look met dubbele klittenbandsluiting en elastisch oormateriaal voor een goede maataanpassing. Rondom onderlegd met fleece en teddyfleece inzetten vooraan om schuurplekken te voorkomen. Fijnmazig vliegenbeschermingsnet met afstandsnaad in het gezichtsbereik voor een veilige afstand naar de ogen. 100 % polyester.

Artikelnr: 422449-C-S

Eigenschappen

Verkrijgbaar in pony Verkrijgbaar in pony
Dit artikel is (ook) in pony verkrijgbaar. Pony's en Shetlanders hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaams zijn afgestemd. Naast een kleine stokmaat zijn, afhankelijk van het ras, vooral de kleine hoeven, kortere rug en een kort kruis kenmerkend voor pony's.
Verkrijgbaar in Maxi Verkrijgbaar in Maxi
Dit artikel is (ook) in Maxi verkrijgbaar. Koudbloeden of stevigere warmbloeden hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaam zijn afgestemd. Naast een gespierde hals zijn, afhankelijk van het ras, ook een brede rug, stevige benen, grote hoeven en een bredere borst kenmerkend voor koudbloeden en stevigere warmbloeden.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel vliegenmasker Marble

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.