Felix Bühler halster Basic Sports
%
/

Felix Bühler

halster Basic Sports

10.90
EUR

€ 10,90

In plaats van € 16,90
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Sportief halster in driekleurige look en zilverkleurige metaalplaatjes met logo-gravure. Zacht onderlegd aan nekstuk, bakstuk en neusriem. Éénvoudig verstelbaar aan nekstuk en kinriem. De innovatieve, gebogen ring aan het linker bakstuk voorkomt drukplekken door de karabijn. Zilverkleurig gespwerk. Halster 100 % polypropyleen, onderlegging 100 % chloropreen rubber.

Artikelnr: 440760-F-AU

Eigenschappen

Verkrijgbaar in pony Verkrijgbaar in pony
Dit artikel is (ook) in pony verkrijgbaar. Pony's en Shetlanders hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaams zijn afgestemd. Naast een kleine stokmaat zijn, afhankelijk van het ras, vooral de kleine hoeven, kortere rug en een kort kruis kenmerkend voor pony's.
Verkrijgbaar in Maxi Verkrijgbaar in Maxi
Dit artikel is (ook) in Maxi verkrijgbaar. Koudbloeden of stevigere warmbloeden hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaam zijn afgestemd. Naast een gespierde hals zijn, afhankelijk van het ras, ook een brede rug, stevige benen, grote hoeven en een bredere borst kenmerkend voor koudbloeden en stevigere warmbloeden.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel halster Basic Sports

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.