Bucas Atlantic Turnout 50 g
/

Bucas

Atlantic Turnout 50 g

199.00
EUR

€ 199,00

Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Van extreem robuust en resistent materiaal. Dit deken biedt ook bij grote temperatuursverschillen een optimale bescherming. Het buitenmateriaal is van hoogwaardig, scheurvast, waterdicht en ademend Ballistic-Nylon materiaal. Daarnaast is de Atlantic serie van het nieuwe "Silky-DermoCare" binnenmateriaal voorzien. Het is niet alleen extreem ademend, maar bezit ook Bucas eigen "Stay-Dry" eigenschappen, waardoor het paard zowel droog gehouden wordt als ook een mooie en gladde vacht behoudt. Click 'n Go System met praktische magneet snapsluiting, loopsplitten voor meer bewegingsvrijheid, optionele hals (art. 422229), staartflap, kruissingels, bilkoorden en staartkoord. Maten in ruglengte aangegeven!

Artikelnr: 422230-125-GL

Maatlabel
Eigenschappen

50 g 50 g
Vulling van het deken in gram.
1000 DEN 1000 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel Atlantic Turnout 50 g

Totaaloordeel: 0.0
Aantal: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen waren positief.